Anahtar Deliği - 13.11.2015

TRABZONSPOR, SEBAT’IN YOLUNDA!  Yılların Akçaabat Sebatspor’u veya Sebat Gençlik, bir dönem süper lige çıktı, başka kulüplerde kendine yer bulamayan ne kadar hurda futbolcu varsa hepsini transfer etti.  Futbol yöneticiliğinden anlamayan isimler bu güzide

Anahtar Deliği - 13.11.2015

TRABZONSPOR, SEBAT’IN YOLUNDA!

 Yılların Akçaabat Sebatspor’u veya Sebat Gençlik, bir dönem süper lige çıktı, başka kulüplerde kendine yer bulamayan ne kadar hurda futbolcu varsa hepsini transfer etti.

 Futbol yöneticiliğinden anlamayan isimler bu güzide kulübümüzde sorumlu yöneticilik yaptı.

 Sebat’ta yöneticilik yapan isimlerden biri de Trabzonspor Kulübü’nün başındaki İbrahim Haciosmanoğlu’dur.

 Sebat’ın şaşalı günlerinden sıfıra çıkması Haciosmanoğlu tipi sorumsuz yöneticilerin anlayışının ürünüdür.

 Trabzon futbolunda bu gerçek ortada iken Trabzonspor’un sorumsuz kongre delegeleri, 2013’te yapılan genel kurulda Haciosmanoğlu’nu bordo mavili kulübe başkan seçerek, Sebat Kulübü’nün akıbetine doğru itmişlerdir.

 Çünkü, Haciosmanoğlu kulübün tüm imkanlarını ve markasını kullanarak elde ettiği imkanları başka takımlarda hurda konumunda olan futbolcuların yoluna dökmüş, kulübün paralarını sokağa atmıştır.

 Haciosmanoğlu’nun yöneticilik anlayışına Trabzonspor markası yetmez, bu markayı da Sebatspor markası gibi sıfıra çıkarır.

 5-6 Aralık kongresi tarihi fırsattır.

 Bordo mavili camia tüm güçlerini birleştirerek kulübü kurtaracak bir yönetim oluşturması gerektiği gibi Haciosmanoğlu’nu yolcu ederken hiçbir isteğine olumlu yanıt vermemelidir.

 DENETLEME KURULUNUN ÇABASI

 DENETLEME KURULUNUN ÇABASI

 Trabzonspor Denetleme Kurulu son dönemde bir çıkış yaparak Başkan Hacıosmanoğlu ve yönetiminin olağanüstü kongre kararı alması için diretiyor.

 Denetleme Kurulu diretmesinde haklı.

 Yargı yargı değil ki.

 Yargıtay 2013 yılında yapılan kongrede yapılan usulsüzlükten ötürü bu kongrenin yenilenmesine karar vermiş.

 Ne kayyum ataması yapmış ne de olağanüstü kongre kararı alınması gerekir demiş, Yargıtay kararını da muallakta bırakmış.

 Yerel mahkeme kuyum atanması taleplerine olumlu yanıt vermiş değil.

 Halbu ki Yargıtay Hacıosmanoğlu yönetimini yetkisiz sayıp kararında kayyum tayini için süre vermesi gerekirdi.

 Yargıtay ve yerel mahkeme Trabzonspor Kulübü ve camiasıyla sanki oyun oynuyor.

 Denetleme Kurulu’nun mücadelesine sıra gelince, aylar öncesinde bu kurul istifa kararı almış olsaydı, Haciosmanoğlu ve yönetiminin getmesinde daha etkin rol oynardı.

 İL BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU DEDİ

 İL BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU DEDİ

 CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’un da yer aldığı 77 il başkanı dün Ankara’da toplanarak olağan kurultay konusunda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verirken, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in genel başkana muhalefeti devam ediyor ve sesi Ankara’dan Trabzon’a kadar ulaşıyordu.

 Çünkü, Milletvekili Pekşen eylem adamadır.

 Nerede olursa olsun eylemini yapar, dolayısıyla parti içinde de olsa iktidarlara yamanmaz.

 Olağanüstü veya olağan kongrede Milletvekili Pekşen Trabzon delegasyonunun desteğini yanına alabileceği konuşuluyor.

ADAYLARI KADERİNE TERK ETTİ!

ADAYLARI KADERİNE TERK ETTİ!

 MHP Doğu Karadeniz Bölgesi illerinde 1 Kasım seçimi itibarıyla zayıfladı.

 Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin illerinden milletvekili çıkaramadılar.

 Halbu ki beş ay önce 7 Haziran’da yapılan genel seçimde, Trabzon, Ordu, Gümüşhane ve Bayburt illerinden birer milletvekili çıkarmıştı.

 Devlet Bahçeli bölgemizdeki illeri Allah’a havale etti ve 1 Kasım erken genel seçimi arifesinde Doğu Karadeniz illerinin hiçbirinde miting yapmayarak bir anlamda bu illerdeki parti teşkilatlarını ve milletvekili adaylarını kaderlerine terk etti.

 SOTA BIRAKTI!

 SOTA BIRAKTI!

 Hacıosmanoğlu, Sota’nın görevine son vermedi, vermek de istemedi.

 Sota görevi bırakacağını Haciosmanoğlu’na açınca Haciosmanoğlu kulübün beş kuruş parasal imkan yaratacak gücü yok, sen bırakırsan yerine teknik direktör bulup getiremem devam et demesine rağmen Sota görevi bıraktı.

 Bunun üzerine Hacıosmanoğlu fedakarlık yapacak bir Teknik Direktör aradı ve altyapı sorumlusu kulübün eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu’nun maliyetsiz bir şekilde altyapıdan A takımın Teknik Direktörlük görevine kaydırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler