Anahtar Deliği 12.11.2015

TRABZONSPOR KONGRESİ VE ÜST AKIL   Celil Hekimoğlu bir yılı aşkın süredir yürüttüğü Trabzonspor başkan adaylığını hafta başında düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla resmiyete döktü.   Muharrem Usta ise Trabzon’a gelip görkemli bir törenle başkanlığını aç

Anahtar Deliği 12.11.2015
TRABZONSPOR KONGRESİ VE ÜST AKIL
 
Celil Hekimoğlu bir yılı aşkın süredir yürüttüğü Trabzonspor başkan adaylığını hafta başında düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla resmiyete döktü.
 
Muharrem Usta ise Trabzon’a gelip görkemli bir törenle başkanlığını açıklamaktan vazgeçti, kısa ve öz bir yazılı açıklama ile başkan adaylığını açıkladı.
 
İki adayın iki gün arayla başkan adaylığını açıklama şekline bakılırsa, iki adayın bir listede bir araya gelmesi için çalışmaların hızla devam ettiği ve birbirlerine nazire yaparcasına açıklama yapmaktan kaçınmaları bir mühendislik çalışması olarak yapıldığı ve başkan adaylarına salık verildiği anlaşılıyor.
 
Başkan adaylığı için Muharrem Usta mı feragat eder, yoksa Hekimoğlu’ndan mı fedakarlık beklenir şimdilik bilinmiyor.
 
Ancak iki adayın birleşmesi için üst aklın devrede olduğu bir gerçek.
 
 
“19 MAYIS’TA BU KONGRE BİTMEZ!” 2. SAYFADA
 
19 MAYIS’TA BU KONGRE BİTMEZ!
 
5-6 Aralık tarihinde yapılması muhtemel olan Trabzonspor genel kurulunun 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.
 
10 bine yakın üyenin oy kullanacağı kongrenin bin kişi kapasiteli salona alınması demek, bu genel kurulun sonuçlanmayacağı anlamına gelir.
 
Kongrenin Hayri Gür Kapalı Spor Salonu’na alınması için Emniyet Müdürlüğü’ne müracaatlar var.
 
Başta Sayın Vali Öz olmak üzere Emniyet Müdürü Murat Köksal müracaat olmasa bile bin kişi kapasiteli salonda 10 bin üyenin oy kullanma hakkı olduğu halde bu salonda kongrenin yapılamayacağını dikkate alarak, kongreyi Hayri Gür’e almaları gerekir.
 
Yoksa, kongrede yaşanacak en ufak olumsuzluk Vali Öz ile Emniyet Müdürü Köksal’a fatura edilir.
Biline...
 
 
“KORAY AYDIN NE KARAR VERECEK?” 3. SAYFADA
KORAY AYDIN NE KARAR VERECEK?
 
1 Kasım erken genel seçiminde MHP birinci sırasından milletvekili adayı olmasına rağmen seçilemeyen Koray Aydın, o tarihten bu yana sessizliğini korumaya devam ediyor.
 
Daha önce genel başkan adayı olarak Devlet Bahçeli’nin karşısına çıkan Aydın’ın Ankara’daki ofisi Bahçeli’nin değişmesini isteyen ve Aydın’a genel başkan adayımız ol baskısı kuran MHP’lilerden geçilmiyor.
 
Koray Aydın partililerinin adayımız olan baskıları karşısında ne tutum takınacağı bilinmez ancak Bahçeli, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 2018’de büyük kongreyi toplayacağını açıklamasıyla, muhalefetin önünü kapatmış oldu.
 
 
 
“SEÇİM SONUCUNA İTİRAZDAN BİRŞEY ÇIKMADI” 4. SAYFADA
SEÇİM SONUCUNA İTİRAZDAN BİRŞEY ÇIKMADI
 
AK Parti Trabzon milletvekilleri mazbatalarını dün Trabzon Adliyesi’nden gecikmeli de olsa aldılar.
 
CHP Milletvekili Haluk Pekşen’in de bugünlerde Trabzon’a gelerek mazbatasını alması bekleniyor.
 
Mazbata almaları geciken Trabzon milletvekillerinin bu durumu keyfi değil, zorunluluktan.
 
Bilindiği gibi MHP Trabzon’da yapılan 1 Kasım genel seçim sonucuna itiraz etti.
 
İtirazın gerekçesi Koray Aydın’ın bin civarında oyla seçilememesi olarak gösterildi.
 
Acaba yeni sayımda bir umut yeşerir mi diye MHP seçim kuruluna itiraz etti ama yine de AK Parti’nin oyları sayım sonucunda arttı, dolayısıyla MHP ile aradaki fark daha da açıldı.
 
Sayım sonucu seçim kurulu tarafından rapora bağlandıktan sonra Trabzon’daki milletvekili dağılımını değiştirecek bir sonuç çıkmadı, kesin seçim sonucu sonuçlanmış oldu.
 
 
 
“HACIOSMANOĞLU’NUN SON HAMLELERİ!” 5. SAYFADA
 
HACIOSMANOĞLU’NUN SON HAMLELERİ!
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu giderayak, kongreye sayılı günler kala kredisini artırabilmek için kongre üyesi olmayan Teknik Direktör Şota’nın görevine son vererek, Trabzonlu olan ve altyapı sorumlusu olarak görev yapan, delege üzerinde etkisi olan deneyimli hoca Sadi Tekelioğlu’nu Teknik Direktör olarak göreve getirdi.
 
Hacıosmanoğlu kulübün kasası tam takır olduğu için bu dönemi Sadi Hoca ile geçiştirmeye karar verdi.
 
Kasada para olsaydı kesinlikle bir maceraya daha girer yabancı bir teknik direktör bulur kulübü borçlandırmaktan canlı yaşamadığı denize olta atmaktan geri durmazdı.
 
Hacıosmanoğlu son hamlelerini yapsa da sonuç alması mümkün değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar