Anahtar Deliği 09.03.2016

ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU TRABZON’U YÖNETEMİYOR MU? Haber61 TV’de yayınlanan ve Levent Ustabaşı’nın hazırlayıp sunduğu Manşet programının konuğu TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Bülbül çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir detayını irdeleyel

Anahtar Deliği 09.03.2016

ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU TRABZON’U YÖNETEMİYOR MU?

Haber61 TV’de yayınlanan ve Levent Ustabaşı’nın hazırlayıp sunduğu Manşet programının konuğu TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Bülbül çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir detayını irdeleyelim. Dediki; “Bakanımız Süleyman Soylu’yu TMMON odaları olarak ziyaret ettik. Burada bize, “Trabzon’da ne yapılması gerekiyorsa, ne yanlışsa, neler eksikse gür bir şekilde sesinizi yükseltin. Söyleyin söyletin. Bana da dosya getirin. Yanınızda olacağım. Bize ilk güveni Kaşüstü’nde yapılmak istenen üst geçit projesine yaptığımız itiraza destek olarak verdi. Itirazımız karşılık buldu. Şimdi proje hazırlıyoruz. Dal-Çık olması için..” Demekki önümüzdeki günlerde daha sert eleştiriler gelebilir. Özellikle de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile ilgili.. Zaten programda doğal gazın Giresun, Rize, Ordu ve Of İlçesi’ne bile gelmesine rağmen hava kirliliğinin yoğun olduğu Trabzon merkeze gelememesini Başkan Şaban Bülbül, Trabzon Büyükşehir’in hatası olarak söyledi aynı zamanda doğal gaz yapan firmanın sınıfta kaldığını o yapamıyorsa devletin buna bir an önce el atıp yapması gerektiğini vurguladı. Doğalgaz gibi meselelerde bile Trabzon Büyükşehir beceriksiz kalmışsa varın kentin halini siz düşünün. Yazık. Hafif Raylı sistem, teleferik bekleyenleri üzmek de istemiyoruz ama daha Çukurçayır’a bile doğalgaz getiremediler. Bakın Şaban Bülbül şunu da dedi, “Doğalgaz Çukurçayır’a ancak 2 yıl sonra gider” Tekrar yazık! Yönetilemeyen Trabzon var karşımızda!

TRABZONSPOR’A SUSUN DENDİ Mİ? 2.SAYFADA

TRABZONSPOR’A SUSUN DENDİ Mİ?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu sivil toplum örgütlerini ‘konuşun sesiniz gür çıksın’ diye uyardı! Peki şimdi dönelim Trabzonspor konusuna.. Yapma! Yaramızı deşme diyorsunuz değil mi? Malasef deşeceğiz. Salih Dursun olayını hatırlayanız. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Salih Dursun’u yanına alarak, esti gürledi. Sonra Avni Aker’de ses getirecek bir eylem düşünüldüğü medyaya yansıdı. Ama ne oldu fos çıktı. Sonra Başkan Muharrem Usta şikede adı geçen herkesle masaya oturdu. “Düzeni değiştireceğim” diyordu. Şimdi bu noktada Bakan Süleyman Soylu’nun Trabzonspor Başkanına ‘Sakın ha! Bu işi uzatma. Ülkenin bu gergin durumunda bir de bunlarla uğraşamayız’ uyarısı yaptı mı? Merak ediyoruz. Böyle duyumlar alıyoruz. Rica ediyoruz. Bizi aydınlatsınlar. Bakan Soylu, “Trabzonspor’a susun’ dedi mi?

HALUK PEKŞEN VE NANKÖRLÜK 3.SAYFADA

HALUK PEKŞEN VE NANKÖRLÜK

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen milletvekili adayı olduğunda Volkan Canalioğlu kontenjandan birinci sıra milletvekili yazıldı. CHP Trabzon örgütleri ayağa kalktı. “Asla olamaz! Olmamalı.. Demokratik bir şekilde örgüt sıralamayı yapmalı” diye.. Yani örgüt Haluk Pekşen’in arkasında durdu ve onu birinci sıraya yazdırdı. Yoklamalarda birinci sıraya yazılsın diye oy verdi. Şimdi o dönem Haluk Pekşen’in arkasında duran o örgütün liderleri, önede gelenleri dün Trabzon Adliyesi’nde yargılandı. Evet evet.. Nedeni de CHP Genel Merkezi’nden gönderilen 17-25 Aralık operasyonuyla ilgili sloganların sözlerin propaganda aracı olarak kullanmaları. Hiçbir günahları da yok! Genel merkez göndermiş onlar da burada mitingde kullanmışlar. O kişiler Süleyman Yiğit, Mustafa Erdi Çakır, Zeki Çakır, Ümit Kayaalp, Leyla Usta, Azmi Üçüncü, Faruk Alpşanlı.. Duruşmaları nisan aynına ertelendi. Haluk Pekşen için savaşan, partide demokrasi isteyen bu isimler Trabzon Adliyesi’nde yargılanıken Haluk Pekşen neredeydi? Öyle ya! Yanlarında olması gerekmez miydi..? Tabiki yoktu. CHP’nin eski yöneticilerinin yanında kimse yoktu. Siyaset böyledir işte! Vefasızdır. Nankördür.

SİZİN YÜZÜNÜZDEN! 4.SAYFADA

SİZİN YÜZÜNÜZDEN!

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi demiryolu ile ilgili açıklama yaptı. Takip ettik. Okuduk. İçeriğini irdeledik. Trabzon’a demiryolunun 2023’ten önce gelmeyeceğini belirtti. Revi, “Demiryolu projesi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın demiryolları programına girdi. Ama birinci olarak yapılacak planlar arasında değil. 2023 hedeflerinde olan bir proje. Ulaştırma Bakanlığının yapılacak işleri var” dedi. Bu sözleri okuduk şok olduk. Bu sözleri içimizde tekrarladık yine şok olduk. Tekrar tekrar düşündük yine şok olduk. Bu sözleri neden seçimden önce demediniz? Neden demiryolu vaat edip en kısa sürede gelecek diye Trabzon ile alay ettiniz! Niye insanları kandırdınız? Vicdanınızla sizi baş başa bırakıyoruz. Trabzon’u kasabaya köye çevirdiniz. Ya siz Trabzon’un Ak Parti Milletvekilleri. Salih Cora Ayşe Sula Köseoğlu Muhammet Balta Adnan Günnar Süleyman Soylu Neden sesiniz çıkmıyor? Trabzon’u bu kadar sahipsiz bırakmaya ne hakkınız var? Trabzon’un Ankara’da sesi cılız yükseliyor ve bu sizin yünüzüden biliyor musunuz?

ACCUK SUSUN DA! 5.SAYFADA

ACCUK SUSUN DA!

Trabzonspor yöneticileri devamlı konuşuyor. İlk günler böyle değildi. İlk günler Basın Sözcüsü konuşuyordu. Kurumsallığı, kuralları ilk Başkan Muharrem Usta bozdu. Sonra yönetici Gökhan Saral ile Emre Aksoy. Trabzon yine döndü çok sesli koroya. Tabi bu kadar konuşma arasında gaf yapan hata yapan da oldu. Yönetici Ahmet Çubukçu da dost dediği gazeteci arkadaşlarına güvendi sohbet etti yazılınca sözleri ben yapmadım söylemedim diye başladı söylenmeye. Yahu köfte meselesinde de sen söylememiştin ama gazeteci söyledin diyor. Yahu ‘Küme düşmez Trabzonspor’ dediğini yazan gazeteci de arkadaşın. Şimdide onu yalanlayıp yok ben demedim diyorsun! Neyse uzun lafın kısası.. Trabzonspor kritik bir dönemeçte. Yönetici abilerimiz, kardeşlerimiz, başkanlarımız.. Accuk susun da!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar