Akçaabatlı'yı soydu 1000 Km sonra yakalandı

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir marketin kasasında para çaldığı tespit edilen yabancı turistler aynı yöntem ile Sakarya’da hırsızlık yaparken yakayı ele verdiler. Akçaabat İlçesinde güvenlik kamera görüntüleri ile hareket e

Akçaabatlı'yı soydu 1000 Km sonra yakalandı

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir marketin kasasında para çaldığı tespit edilen yabancı turistler aynı yöntem ile Sakarya’da hırsızlık yaparken yakayı ele verdiler. Akçaabat İlçesinde güvenlik kamera görüntüleri ile hareket eden polis ekipleri İran uyruklu olan I.A ve H.F’yi tespit etseler de kent dışında çıktıkları için yakalayamamıştı.

Yakalana kişilerin birinin yaşının 18’den küçük olduğu tespit edilirken Şahısların Türkiye’nin 4 ayrı ilinde hırsızlık suçlarına bulaştığı tespit edildi. Şahıslardan I.A’nın emniyette ki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilerek mahkemeye sevk edilirken tutuksuz yargılanmasına karar verildi. H.F’nin ise yaşının küçük olması nedeni ile sorgusunun Çocuk Şube’de yapıldığı ve çocuk mahkemesine sevk edilmek üzere bekletildiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler