7. Maddeyi kim geri çektirdi

Trabzonspor’un  20 Aralık cumartesi günü gerçekleştirdiği mali genel kurul öncesi yönetim kurulu önce 7. maddeyi içerin "derneğin taşınır, taşınmaz ve gayrimenkul satın alınması veya bunlar hakkında ayni hak tesisi edilmesi" için yetki istemiş ancak deleg

7. Maddeyi kim geri çektirdi

Trabzonspor’un  20 Aralık cumartesi günü gerçekleştirdiği mali genel kurul öncesi yönetim kurulu önce 7. maddeyi içerin "derneğin taşınır, taşınmaz ve gayrimenkul satın alınması veya bunlar hakkında ayni hak tesisi edilmesi" için yetki istemiş ancak delegenin çoğunun buna tepki göstermesi sonrası Trabzonspor yönetimi geri adam atarak 7. Maddeyi kongre gündeminden kaldırdıklarını açıklamışlardı.

İddiaya göre 7. Maddenin kaldırılmasını bordo mavili takımın Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz istemiş. Oluşan tepkiler sonrası Başkan Hacıosmanoğlu’nu arayan Mehmet Ali Yılmaz’ın 7. maddeyi gündemden çıkarmasını istediği ve Başkanın da bu isteği yerine getirdiği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor