1461'de galibiyet sevinci

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Körfez İskenderunspor'u 2-1 mağlup eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, rakipleri karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirtti.  Zıvalıoğlu, "Kazanmak çok güzel, mutluyuz" dedi. Zıvalıoğlu

1461'de galibiyet sevinci
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Körfez İskenderunspor'u 2-1 mağlup eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, rakipleri karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirtti.  Zıvalıoğlu, "Kazanmak çok güzel, mutluyuz" dedi.
 
Zıvalıoğlu, "Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Ligin sonlarına geldiğimizden dolayı bundan sonra da maçlar zor olacak. Çünkü her takımın kendine göre hedefleri var. Körfez İskenderunspor da çok iyi mücadele etti. Fakat biz kazanmayı çok istedik. Kazanmaya çok ihtiyacımız vardı. 1-0 önde olduğumuz maçta skora denge gelmesine rağmen, kazanma istediğimizden hiç ödün vermedik" diye konuştu.
 
Teknik Patron Zıvalıoğlu, "Oyucuların yüreklerini ortaya koyarak çok iyi mücadele etti ve son dakikada attığımız golle  üç puanı hak ettik.Futbolcularımın alınlarından öpüyorum. Bizim takım, gurur duyulacak bir takım. Herkesin bu takıma inanmasını istiyorum. Az bir yolumuz kaldı, önümüzde 6 maç var. Bu kadar çalıştık, bu kadar çaba gösterdik, bu noktalara geldik. İnşallah hedefimize emin adımlarla gideceğiz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler