1461 Trabzonlu oyuncular

Haber61 – Spor Servisi –  Körfez İskenderunspor maçını kayıpsız geçen 1461 Trabzonlu oyuncular, ligde emin adımlarla ilk 5 hedefine doğru yürüdüklerini söylediler. Her geçen hafta tempolarını artırdıklarını ifade eden oyuncular, 1461 Trabzon'u yeniden 1.

1461 Trabzonlu oyuncular

Haber61 – Spor Servisi –  Körfez İskenderunspor maçını kayıpsız geçen 1461 Trabzonlu oyuncular, ligde emin adımlarla ilk 5 hedefine doğru yürüdüklerini söylediler. Her geçen hafta tempolarını artırdıklarını ifade eden oyuncular, 1461 Trabzon'u yeniden 1. Lige çıkarmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Çarşamba günü Bayrampaşa ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçı da kazanarak

Trabzon'a dönmek istiyoruz. Körfez İskenderunspor maçında galip gelmemiz kendimize büyük bir özgüven verdi. Her maçı sanki şampiyonluk maçı gibi oynuyoruz. Bayrampaşa maçını da öyle çıkacağız. İyi bir takımız ve deplasmandan üç puanla dönerek bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" ifadelerini kullandılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler