1461 Trabzon turladı

1461 Trabzon, U19 Türkiye Şampiyonası final maçında Ordu Demirspor'u 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı Giresun'da yapılan U19 Türkiye Şampiyonası'nda Trabzon'u temsil eden 1461 Trabzon, final maçında bugün karşı karşıya geldiği Ordu Demirspor'

1461 Trabzon turladı
1461 Trabzon, U19 Türkiye Şampiyonası final maçında Ordu Demirspor'u 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı
 
Giresun'da yapılan U19 Türkiye Şampiyonası'nda Trabzon'u temsil eden 1461 Trabzon, final maçında bugün karşı karşıya geldiği Ordu Demirspor'u 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Erzincanspor'un şampiyonadan çekilmesiyle 1461 Trabzon daha önce Tokat Niksarspor ile oynadığı iki maçı da 5-1 kazanmıştı. Bir üst tur müsabakaları sonunda ise gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Kuralar önümüzdeki hafta çekilecek. U19 takımının Teknik Direktörü Selçuk Perekli, gruptan çıkmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Perekli, "Bir üst turdan da çıkarak adımızı 4 finale yazdırmak istiyoruz.  diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor