Yomraspor Teknik Direktörü Macit: Maç kazanan bir Yomraspor izlettireceğiz

Ligin ilk yarısında istediği futbolu ortaya koyamayan Yomraspor önceki gün sahaya inerek yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yomraspor Teknik Direktörü Macit: Maç kazanan bir Yomraspor izlettireceğiz

Yomraspor Teknik Direktörü Hakan Macit, “İkinci yarı kazanan, seri galibiyetler alan bir Yomraspor izlettireceğiz” dedi.

ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ
3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yomraspor kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. İdmanda oyuncuların hırsları sahaya yansıdı. İdman sonrası açıklama yapan Teknik Patron Hakan Macit şunları söyledi. “Cumartesi günü itibariyle çalışmalara başladık. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızı bugün topladık. İlk yarı ligi çok iyi bir yerde bitiremedik. Bunun bir çok etkeni var ama önümüze bakmak zorundayız.

YENİ TRANSFERLER VAR
Yollarımızı ayırdığımız arkadaşlarımız var mevcut yani kalan oyuncularımız alt yapıdan çıkan oyuncularımızla beraber sayımız 15-16 civarında. Bu sayıyı 26-27’ye tamamlayacak kadar transfer yapacağız. Bugün aramıza katılan arkadaşlar var. Yarın anlaşması tamamlanacak arkadaşlar var. Görüşme halinde olduğumuz bir kaç oyuncu var. Muhtemelen perşembe cuma günü bu sayıyı 23-24’e tamamlarız. 

KAMP YAPILACAK
Sonrasında daha verimli çalışacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta kamp planlıyoruz. Yomra'da bir otelde. Daha sağlıklı bir çalışma ortamı ve yeni transferlerin katılımıyla 2.yarı daha farklı bir Yomraspor izletebiliriz. Farklıdan kastım oyun anlamında değil maç kazanan bir Yomraspor. Seri galibiyetler alan bir Yomraspor izlettireceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber