Trabzon'da orman yangınında endişeli bekleyiş

Trabzon'un Yomra ilçesinde başlayan ve müdahale edilemeyen yangın devam ediyor.

Trabzon'da orman yangınında endişeli bekleyiş

Haber61 / Haber Merkezi / Selay Saykal

Yomra'nın Özdil mahallesi Ocak mevkiinde dün öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ulaşım sorunu nedeniyle yangına müdahale edilemezken alevlerin Özdil mahallesine doğru ilerlediği öğrenildi. Yomra'nın sarp bölgesinde başlayan ve yerleşim yerlerine yönelen yangın vatandaşlarda endişe yaratırken, itfaiye ekipleri yol olmadığı için yangına müdahale edemedi. 
 


"TEDİRGİNİZ"

Özdil Mahallesi sakinlerinden Zafer Hatipoğlu, Ocak mevkiindeki mezra evlerinin boş olduğunu ve can kaybı olacağını düşünmediğini söyledi. Yangının Özdil halkını tedirgin ettiğini ifade eden Hatipoğlu, "Yangın bölgesine yol olmadığından kimse müdahale edemedi. Bölgeye ancak yangın helikopterleri ulaşabilir ancak yangın helikopterlerinin başka yerlerde olduğunu söylediler. Yangına mı üzülelim, ölen hayvanlara mı üzelim, kendi halimize mi üzülelim bilemiyorum. Yetkililerin bir çaresini bulmasını ve yangını bir an önce durdurmasını bekliyoruz" dedi. 
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber