Kaşüstü Şana kavşağı zaman bitecek? Başkan Sağıroğlu açıkladı

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde, Şana’da çeşitli aksamalar nedeniyle yapımı süren kavşak çalışmasındaki son durumu anlattı.

Kaşüstü Şana kavşağı zaman bitecek? Başkan Sağıroğlu açıkladı

Haber61 / Haber Servisi

Yomra Şana’da yapımı devam eden kavşak çalışmasıyla ilgili bilgi veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi.

Trabzon’un Yomra ilçesi Şana mevkiinde yapılan ve aylar öncesinde tamamlanması gereken kavşak çalışmasının uzama sebebini anlatan Başkan Sağıroğlu, “Şana’daki yol, karayolları yetkilileri ile yüklenici arasında yaşananlardan kaynaklı uzadı. Asıl aksamamız enerji hatlarında oldu. AKSA ile karayolları arasında iletişimsizlik söz konusu oldu. Sayın bakanımız Berat Albayrak’a konuyu ilettik. Bu haftasonu depleseler bitmiş olacak. Siz yüzeysel bakıyorsunuz ama yerin altında yüzde 80 oranında imalatlarımız bitti. O çalışmanın 750 metre tüpü vardır. O alan yeşil alan olarak düzeltildi. 2 ay yer altı, 2 ay yer üstü olmak üzere Eylül ayında bu işi teslim edeceğiz. Sırf siyaseten bizi eleştirenler utanacaklar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber