Trabzon'da kene konferansı

KTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Nazım Terzioğlu Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak "Vektörel Hastalıklar ve Kene Gerçeği" konulu konferansta Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barbaros Çetin bir konuşma yapacak

Trabzon'da kene konferansı

KTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Nazım Terzioğlu Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak "Vektörel Hastalıklar ve Kene Gerçeği" konulu konferansta Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barbaros Çetin bir konuşma yapacak. Trabzon ve bölge halkının bilgilenmesi amacıyla gerçekleştirilen konferansta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı’na neden olan “Kene” gerçeği ortaya konacak.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler