Kuru Soğuklar Yolda

Türkiye yağışsız bir hafta sonu geçirecek. Sadece Karadeniz kıyılarında sağanak geçişler yaşanacak. Sıcaklık batıda 5 derece daha düşecek. Hafta başında yeniden mevsim normallerine dönecek...Kuru soğuklar yoldaSıcak yaz günlerinin ardından soğuklar aniden

Kuru Soğuklar Yolda

Türkiye yağışsız bir hafta sonu geçirecek. Sadece Karadeniz kıyılarında sağanak geçişler yaşanacak. Sıcaklık batıda 5 derece daha düşecek. Hafta başında yeniden mevsim normallerine dönecek...

Kuru soğuklar yolda

Sıcak yaz günlerinin ardından soğuklar aniden bastırdı. Yetkililer ise yağmursuz ama daha soğuk günlerin kapıya dayandığını açıkladı.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre hafta sonu hava sıcaklığı 3 ila 5 derece azalacak. Kuzey ve iç bölgelerde görülen soğuklar, diğer bölgelerde daha hafif hissedilecek. Sadece Karadeniz kıyılarında kısa süreli sağanak yağışlar görülürken, diğer bölgelerde hava parçalı bulutlu olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler