Falcı Kadın Öldürüldü

Antalya'nın Finike ilçesinde bar işletmecisi medyum Sibel Ünal (37), sabah saatlerinde gittiği çorbacıda kurşunlanarak öldürüldü. Olay, Finike ilçesi Akdeniz Caddesi üzerinde gece saat 02:00 sıralarında meydana geldi. Sibel Ünal, çorba içmek için bir loka

Falcı Kadın Öldürüldü

Antalya'nın Finike ilçesinde bar işletmecisi medyum Sibel Ünal (37), sabah saatlerinde gittiği çorbacıda kurşunlanarak öldürüldü. Olay, Finike ilçesi Akdeniz Caddesi üzerinde gece saat 02:00 sıralarında meydana geldi. Sibel Ünal, çorba içmek için bir lokantaya uğradı. Bu sırada içeri giren Adil T. (33), genç kadına "Senin adın Sibel mi?" diye sordu. Ünal'dan "Evet" cevabını alan zanlı, "Ayağa kalk şimdi hesap zamanı" diye bağırdı.

GÜÇLÜKLE İKNA ETTİLER
"Ağabeyimi bitirdin, ben de seni bitireceğim, senin yüzünden 80 bin YTL kaybettik" diyen Adil T., genç kadının kafasına 2 el ateş etti. Çevredekilerin etkisiz hale getirmek istediği Adil T., 3 el de havaya ateş ederek silahı kendi başına dayadı. Polis ekiplerini kendisini vurmakla tehdit eden ve teslim olmak istemeyen zanlı, yarım saatlik bir uğraşın ardından yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam