Danıştay savcısı ölümden döndü

Dengesini yitirerek kayalıklardan düşünce ayağı kırılan Danıştay Üyesi ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yedek Üyesi Işın Ezen, Ankara'daki özel bir hastaneye sevkedildi. Aksaray'da, aralarında Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'in de bulunduğu heyetin I

Danıştay savcısı ölümden döndü

Dengesini yitirerek kayalıklardan düşünce ayağı kırılan Danıştay Üyesi ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yedek Üyesi Işın Ezen, Ankara'daki özel bir hastaneye sevkedildi.
Aksaray'da, aralarında Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'in de bulunduğu heyetin Ihlara Vadisi'ni gezdiği sırada dengesini yitirerek kayalıklardan düşünce ayağı kırılan Danıştay Üyesi ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yedek Üyesi Işın Ezen, Ankara'daki özel bir hastaneye sevkedildi.

''Avukatlar Günü'' dolayısıyla Aksaray Barosu'nun davetlisi olarak dün Aksaray'a gelen Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve Yargıtay üyelerinin Ihlara Vadisi gezisi sırasında kayalıklardan düşerek ayağı kırılan Işın Ezen'in, kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

Durumunun iyi olduğu belirtilen Ezen'in, hastanedeki müdahalenin ardından ayağı alçıya alınarak Ankara'daki Özel Çankaya Hastanesi'ne sevkedildiği öğrenildi.

Ihlara Vadisi'ndeki 4 kilometrelik parkur gezisi sırasında, parkurdan çıkarak kayalık kesimde ilerlemeye çalışan Işın Ezen, dengesini yitirerek kayalıklardan düşmüş ve sol ayağı kırılmıştı. Ezen, daha sonra Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam