Başsavcı Engin de dinlenmiş

NTV'nin haberine göre; Adalet Bakanlığı'nın 2008 tarihli kararıyla, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin'in de dinlendiği belirlendi. Aynı zamanda Ergenekon soruşturmasını da yöneten Engin'in, ev iş ve cep telefonu numarası da dinlendi. Aynı

Başsavcı Engin de dinlenmiş

NTV'nin haberine göre; Adalet Bakanlığı'nın 2008 tarihli kararıyla, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin'in de dinlendiği belirlendi. Aynı zamanda Ergenekon soruşturmasını da yöneten Engin'in, ev iş ve cep telefonu numarası da dinlendi. Aynı kararda Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Osman Kaçmaz'ın da ismi bulunduğu iddia edildi.

ENGİN: "BİLGİM YOK"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin dinleme iddialarıyla ilgili olarak "Böyle bir bilgiden haberim yok" derken konuyla ilgili olarak gerekli incelemeleri yaptıracağını söyledi.

ERDOĞAN'IN DA HABERİ YOK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da katıldığı YASED resepsiyonundan çıkışta gazetecilerin İstanbul Cumhuriyet Başsavcısının da dinlendiğine ilişkin haberleri sorması üzerine ise bu konuda haberinin ve bilgisinin olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler