4 çocuğu var ama haberi yok

Ankara'da bir restoranda aşçılık yapan Murat Koparan (32), 2006'da garson Vahide Koparan (28) ile evlendi.Nikâhtan 1 hafta sonra eşinin eski sevgilisinden 2.5 aylık hamile olduğunu öğrenen Murat Koparan ayrılmaya karar verdi. Boşanma davası açıp eşinden a

4 çocuğu var ama haberi yok

Ankara'da bir restoranda aşçılık yapan Murat Koparan (32), 2006'da garson Vahide Koparan (28) ile evlendi.

Nikâhtan 1 hafta sonra eşinin eski sevgilisinden 2.5 aylık hamile olduğunu öğrenen Murat Koparan ayrılmaya karar verdi. Boşanma davası açıp eşinden ayrı yaşamaya başladı. Bu sırada Vahide Koparan ortadan kayboldu. Mahkemenin bir türlü Vahide Koparan'a ulaşamaması nedeniyle boşanma davası reddedildi.

4 ÇOCUĞU VAR AMA
Nüfus Müdürlüğü'ne gittiğinde Vahide Koparan'dan 4 çocuğu olduğunu öğrenen Murat Koparan, "Başka birinden daha çocuk yapmış. Kağıt üstünde evli olduğumuz için çocuklar benim gözüküyor. Artık Nüfus Müdürlüğü'ne gitmekten korkuyorum. 2 yıl önce nüfusta 2 çocuğum olduğunu öğrendim.

Geçtiğimiz hafta tekrar kontrole gittim. 2 çocuğum daha olmuş. Her gittiğimde çocuğum olduğunu öğreniyorum. Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşımın ailesine karşı da mahçup oluyorum. Yeni açtığım boşanma davasından umutluyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam