WhatsApp’a yeni 21 emoji geliyor!

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının hoşuna gidecek yeni bir güncelleme getiriyor.

WhatsApp’a yeni 21 emoji geliyor!

Bir süredir klavyesinde herhangi bir güncelleme gerçekleştirmeyen WhatsApp bunların dışında birçok yeni uygulama getirmişti. Bunlar anket, çevrimiçi görünümü kapama ve topluluk özellikleriydi. Şimdi ise WhatsApp yeni emojileri bünyesine katmaya hazırlanıyor. İşte WhatsApp’ın yeni emojileri…

21 FARKLI EMOJİ GELİYOR!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güncelleme ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yıl içerisinde pek çok uygulamayı test eden ve kullanıcısına sunan uygulama, yeni getireceği 21 emojiyi kamuya duyurdu.

WhatsApp’a gelecek emojilerden birçoğu kullanıcıların isteği üzerine tasarlanmış durumda. Yeni emojiler içerisinde ‘Pembe, mavi ve gri renkli kalpler yer alırken, farklı hayvan türleri, jestler ve yiyecekler’ de bulunacak.

WHATSAPP’A HANGİ YÜZLER GELECEK?

Titreyen yüz

Pembe kalp

Mavi kalp

Gri kalp

Eşek

Geyik başı

Ördek

Melek kanadı

Denizanası

Sümbül

Bezelye

Zencefil

Yelpaze

Tarak

Yan flüt

Maraka

Sikh sembolü

Wi-Fi sembolü

Çak bi' beşlik (soldan)

Çak bi' beşlik (sağdan)

Kuş başı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler