Uğurcan Çakır’ın ismi verilen bebekten Trabzonspor kaptanına ziyaret

Kocaeli’nde Uğurcan Çakır ismi verilen bebeğin ailesi, kupa maçı için İstanbul’da bulunan Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır’ı ziyaret etti.

Uğurcan Çakır’ın ismi verilen bebekten Trabzonspor kaptanına ziyaret

Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşayan ve bordo-mavili renklere gönül vermiş Nuh ve Kader Kavram çifti, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen bebeklerine kaptanımız Uğurcan Çakır’ın ismini verdi.

Uğurcan bebek ve ailesi, takımımızın HangiKredi Ümraniyespor maçı için kamp yaptığı otele gelerek kaptanımız Uğurcan Çakır ile bir araya geldi.

Kaptanımız Uğurcan Çakır, bebek Uğurcan Çakır ve ailesi ile birlikte aynı fotoğraf karesinde yer aldı ve ailenin ‘İki Uğurcan’ın bir fotoğraf karesinde birleşmesini istiyoruz’ hayali gerçek oldu.

Kaptanımız, ziyaret sonrası çok büyük mutluluk duyduğunu ve HangiKredi Ümraniyespor maçında giyeceği formayı aileye hediye edeceğini ifade etti.

Haber61 - Spor Servisi -

Uğurcan Çakır’ın ismi verilen bebekten Trabzonspor kaptanına ziyaret

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor