Kongrede divana eleştiri! "Böyle şey olmaz..."

Trabzonspor'da mayıs ayında yapılan Olağanüstü genel kurulda yapılan tüzük değişikliğini mahkemeye taşıyan Recep Bakırtaş bugün yapılan Olağan Genel Kurul gündemine sunduğu önerinin reddedilmesi üzerine söz aldı.Bakırtaş ''Divan kararı kendisi veriyor. Bö

Kongrede divana eleştiri! "Böyle şey olmaz..."

Trabzonspor'da mayıs ayında yapılan Olağanüstü genel kurulda yapılan tüzük değişikliğini mahkemeye taşıyan Recep Bakırtaş bugün yapılan Olağan Genel Kurul gündemine sunduğu önerinin reddedilmesi üzerine söz aldı.

Bakırtaş ''Divan kararı kendisi veriyor. Böyle bir şey olmaz. ben önergemde madde ilavesi talep etmedim. Ben dernekler kararına uygun olmadığı yönünde çağrı yaptım.

Biz yönetim kurulumuzun belirlediği gündemi 15 gün öncesinden bileceğiz ki ona göre çalışalım. Bu genel kurul ne için yapılıyor zorunlu bir olağan genel kurul bu genel kurulun gündem maddeleri açık ve net olmalı. Ben neye evet neye hayır diyeceğim belli değil'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor