Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'dan başkanlık kararı! Resmen açıkladı

Trabzonspor asbaşkanı Ertuğrul Doğan başkan adaylığını açıkladı.

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'dan başkanlık kararı! Resmen açıkladı

Trabzonspor asbaşkanı Ertuğrul Doğan başkanlık için adaylığını açıkladı.

Ertuğrul Doğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Değerli Trabzonsporlular,

Öncelikle Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na hizmetleri ve bize öğrettiklerinden dolayı minnettar olduğumu vurgulamak isterim.

Başkanımız Sayın Ağaoğlu ve yönetim kurulumuzla bundan tam 5 yıl önce Nisan 2018'de zorlu ve meşakkatli bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta sizlerin de desteğiyle çok güzel hikayeler yazıp, müzemize biri şampiyonluk olmak üzere hepsi birbirinden değerli 4 kupa koyduk.

Üzülerek ifade etmeliyim ki, bu sezon özelinde İşler İstediğimiz gibi gitmedi maalesef. Şu bilinmelidir ki yaşanan mutsuzluğun temelinde şahsımın da sorumluluğu var. Gerek saha içi gerekse saha dışı organizasyonlarında daha sağlıklı kararlar almamız gerekiyordu. Bu olumsuz durumu düzeltebilecek umudumuz, inancımız, birikimimiz, tecrübemiz, özgüvenimiz ve "inadımız" tabii ki var. Birlikte daha güzel hikayeler yazacağımızdan camiamızın en ufak şüphesi kesinlikle olmasın.

Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma vakti... Canımdan çok sevdiğim, çatısı altında olmaktan büyük gurur duyduğum Trabzonsporumuz'un başkanlığına aday olduğumu siz değerli ailemle paylaşıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum. Allah yardımcımız olsun...

eryery-1

ERTUĞRUL DOĞAN KİMDİR?
Detaylar için görsele tıklayın
Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'dan başkanlık kararı! Resmen açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor