Ünal Karaman: "Detay hesabında..."

Ünal Karaman maç sonu konuştu.

Ünal Karaman: "Detay hesabında..."

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Sivasspor maçı sonrası konuştu.

Karaman, “Bugün maç geneline baktığınızda daha iştahlı bir Trabzonspor vardı. Oyunun genelinden memnunum ama penaltı dahil olmadı. Mağlubiyeti hak edecek oyun oynamadık. Detay hesabında hata yapıyoruz. Basit gördüğümüz pozisyonlar bize pahalıya mal oluyor. Umarım telafi eder üstesinden geliriz" dedi. 

gelecek hafta oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili konuşan Karaman, "Rakibin adı rengi yok. Her maç zor maç. Hazırlığımızı yapacağız kazanmaya çalışacağız” dedi.

Ünal Karaman maç sonu basın toplantısında ise şunları söyledi;

 “Çok fazla maç adına yapılacak yorum yok. Maç genelinde istekli ve arzulu oynamaya çalışan takımım vardı. Özellikle deplasmanlarda penaltı da dahil olmak üzere bulduğunuz pozisyonları gol yapamazsanız zorlanırsınız. Biz de bugün detayda yaşadığımız zorluğun faturasını mağlubiyetle ödedik. Üzgünüm. Çalışacağız, devam edeceğiz” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
165 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor