Uğurcan Çakır'dan Okan Buruk'a rapor! Trabzonspor'un şifrelerini verdi

Trabzonspor, ligin 11. hafta mücadelesinde bu akşam Galatasaray'a konuk oluyor.
Uğurcan Çakır'dan Okan Buruk'a rapor! Trabzonspor'un şifrelerini verdi

Süper Lig’in 11. haftasında bu akşam Trabzonspor, Galatasaray ile Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek.

Trabzonspor, zorlu deplasmana mutlak galibiyet hedefiyle çıkarken, Galatasaray cephesinde ise dikkat çeken bir hazırlık detayı ortaya çıktı.

Yaz transfer döneminde bordo-mavili takımdan rekor bedelle Galatasaray’a transfer olan kaleci Uğurcan Çakır’ın, eski takımı hakkında teknik direktör Okan Buruk’a kapsamlı bir analiz sunduğu öne sürüldü.

Buruk’un da bu bilgiler doğrultusunda takımını Trabzonspor’a karşı özel olarak hazırladığı kaydedildi.

ugurcan-cakir

Onuachu endişesi

Trabzonspor’un golcü ismi Paul Onuachu, sarı-kırmızılı ekipte en çok çekinilen isimlerin başında geliyor.

Özellikle duran toplarda Nijeryalı oyuncuya karşı ekstra önlem alınması için; teknik direktör Okan Buruk’un oyuncularına, “Hava toplarında ciddi risk var. Onuachu bire bir mücadelelerde durdurulması çok zor bir oyuncu, dikkatli olmalıyız” uyarısında bulunduğu belirtildi.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir