"Türk futbolunun en tehlikeli hakemi Halil Umut Meler"

Trabzonspor Başakşehir maçında yaşanan tartışmalı pozisyonlar nedeniyle Halil Umut Meler'e sert tepkiler gösterildi

"Türk futbolunun en tehlikeli hakemi Halil Umut Meler"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Başakşehir'e 4-2 yenildiği karşılaşmada hakem Halil Umut Meler'in verdiği tartışmalı kararlar spor kamuoyunun gündemi oldu.

Beyaz Futbol programında da özellikle Sinan Engin ve Ahmet Çakar hakem Meler'e tepki gösterdi. Engin, Ekuban'ın pozisyonunun penaltı olduğunu, 2. gol öncesinde Abdülkadir'e faul yapıldığını söyledi. Engin " Trabzonspor'un hakkının yendiğini düşünüyorum. Hafif hafif Halil Umut'un Trabzonspor'u yediğini düşünüyorum. Golden önce de faul olduğunu düşünüyorum." dedi.

Çakar ise pozisyonun kendisine göre penaltı olmadığını söyledi. Çakar yine de hakem Halil Umut Meler'e tepki göstererek " Türk futbolunda en tehlikeli hakem Halil Umut Meler'dir. Kaşı gözü ayrı oynadığı gibi maç esnasında aman Başakşehir'i karşıma almıyım diye ince ince çaldığı düdükler var. Ben düdük çalarken sen muhtemelen sünnet oluyordun. Ama şeytansın. Kafanda bin tane tilki dolaşıyor maça çıktığında. Olmayan şeyleri veriyorsun. Maçla oynuyorsun. Hakemlik karakteriyle ilgili büyük rahatsızlık uyandırdın bende." ifadelerini kullandı.

meler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor