"Trabzonspor maçında bir tiyatro oynandı"

Trabzonspor'un Başakşehir maçında hakemin performansına sert tepki

"Trabzonspor maçında bir tiyatro oynandı"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Başakşehir'e 4-2 mağlup oldupu karşılaşmanın ardından en çok konuşulan Hakem Halil Umut Meler'in maçı katletmesi oldu.

Konuyla ilgili A Spor'da konuşan Zeki Uzundurukan da Meler'e sert tepki gösteren isimlerden oldu. Uzundurukan şöyle konuştu;

Türk futbolunun aklıyla alay ediyorlar. Bu hakem Beşiktaş maçında maçın kaderiyle oynadı. Sanki önceden planlanmış tiyatro senaryo hazırlanmış gibi Meler'le birlikte vizyona koyuldu bu akşam Trabzon'da. Bir şehrin kaderiyle siniriyle oynadılar. Sadece Trabzonspor'u yakmadı, Beşiktaş'ı Galatasaray'ı Malatya'yı da yaktı. Oyun 0-0 ken Ekuban Başakşehirli bir futbolcu itip yere indirdi topla alakası yok. Meler Beşiktaş maçında da Rodallega'ya Medel yere indirmişti ne penaltı verilmişti ne de VAR'a gidilmişti. Arda'nın Ekuban'a attırdığı bir gol var, güreşte bele dolama vardır ya, dolayı bele Ekuban'la birlikte topu içeri sokuyor. Hakem bu akşam Başakşehir'in tribün grubu Bozbaykuş gibiydi. İkinci golde Abdülkadir'e faul var. Pereira'ya yapılan bir harfeket var. Vicdansızlık... Burnunu kırıyorsun, ayağını kırmaya yönelik hareket yapıyorsun, adam can havliyle birşeyler söylüyor sarı kart gösteriyorsun. İrfan Can'ın hakeme bir küfür etmediği kaldı ona neden sarı kart verilmedi. Ligin kaderiyle bu kadar oynamayın. Bu akşam Trabzon olduğu için VAR yoktu. MHK bakalım ne diyecek, ne not verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler