Trabzonspor'un Çaykur Rizespor Muhtemel 11'i!

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor maçına çıkması beklenen muhtemel 11 şu şekilde;

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor Muhtemel 11'i!

Ziraat Türkiye Kupası’na ilk maçında veda eden ve ligde de son iki maçından beraberlikle ayrılan Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor’u mağlup ederek kötü gidişata son vermeyi ve çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Süper Lig’in 13’üncü haftasında yarın (19.12.2020 Cumartesi) sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da gözler lige çevrildi.

Ziraat Türkiye Kupası’na ilk maçında veda eden ve ligde de bekleneni veremeyen bordo mavililer, Çaykur Rizespor’u mağlup ederek kötü gidişata son vermek istiyor. Medical Park Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

KADRODA DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Trabzonspor’da hasta olan Abdülkadir Ömür ile Salih Karvazlı bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Diabate, Plaza ve Bilal de alınan kararla kadro dışı bırakıldı. Kupada Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmada ideal 11’ine göre 5 değişiklik yapan teknik direktör Abdullah Avcı’nın Çaykur Rizespor karşısında ideal kadroya dönüş yapması, buna ek olarak sakatlıktan dönen Nwakaeme, Djaniny ve kupa mücadelesinde performansı beğenilen Yusuf’a da bu maçta forma vermesi bekleniyor.

MUHTEMEL KADRO

Karadeniz ekibinin muhtemel 11’i şöyle: Uğurcan - Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon - Abdulkadir Parmak, Baker - Yusuf, Ekuban, Nwakaeme, Afobe

SAKAT: Abdülkadir Ömür - Salih Karvazlı (Hasta)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor