Trabzonspor onun peşinde!

Trabzonspor’da gelecek sezonun transfer çalışmaları start aldı.Bordo-Mavili takım ligde bir yandan Avrupa Ligine katılmak için yoğun çaba sarf ederken diğer taraftan ise gelecek sezon yapılacak transferleri belirlemeye başladı.Bursaspor’da devre arasında

Trabzonspor onun peşinde!

Trabzonspor’da gelecek sezonun transfer çalışmaları start aldı.

Bordo-Mavili takım ligde bir yandan Avrupa Ligine katılmak için yoğun çaba sarf ederken diğer taraftan ise gelecek sezon yapılacak transferleri belirlemeye başladı.

Bursaspor’da devre arasında Ozan Tufan’ı almak yoğun çaba sarf eden ancak Ozan’a Bursaspor’un 10 milyon Euro gibi astronomik bir rakam istemesinin ardından bu transfer gerçekleşmemişti.,

Trabzonspor transferde rotayı yine Bursaspor’a çevirdi. Yeşil –Beyazlı takımda sağ bek olarak forma giyen ve devre arasında Trabzonspor’un gündemine gelen başarılı oyuncu Şener Özbayraklı’yı Bordo-Mavililer sezon sonu kadrosuna katmayı amaçladığı belirtildi.

Bursaspor'da oyuncuyla ilgili kararın 16 Mayısta yapılacak olan kongrenin ardından verileceği belirtildi.

25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Şener süper ligde 27 maçta 5 asiste imza attı. Türkiye Kupasında 7 karşılaşmaya çıkan Özbayraklı bu karşılaşmalarda da 1 asiste imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor