Trabzonspor galibiyet istiyor! Trabzonspor Hatayspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor galibiyet istiyor! Trabzonspor Hatayspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in 25. Haftasında Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek.

Bugün (12 Şubat 2024 Pazartesi) Papara Park’ta oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Alper Akarsu olacak. Saat 17:00’de başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

trabzonspor-hatayspor-22332233.webpKarşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilir, maç öncesi stat önü maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV'den yapılacak canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Meunier, Baniyya, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Mendy, Visca, Bardhi, Trezeguet, Enis Destan

HATAYSPOR: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Maksimovic, Oğzuhan, Massanga, Görkem, Dele Bashiru, Rivas, Doğukan, Strandberg

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor ile Hatayspor 16. Kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 15 karşılaşmada 7 kez Trabzonspor, 2 kez Hatayspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Bordo mavililer Hatayspor’a Trabzon’da oynanan karşılaşmalarda hiç mağlup olmadı. Trabzon’da oynanan 7 karşılaşmada 5 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılırken 2 karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı.

Bugüne kadar Hatayspor'u konuk ettiği yedi lig maçının hiçbirini kaybetmeyen Trabzonspor, bu maçlarda 5 galibiyet, 2 Beraberlik elde etti.

İki takım en son 25.09.2023 tarihinde deprem felaketinden dolayı Mersin Stadında karşılaşırken müsabakayı 3-2 Hatayspor kazandı. Nenad Bjelica yönetimindeki Bordo mavililer, 44. Dakikada Edin Visca ve 62. Dakikada Paul Onuachu’nhun golleri ile 2-0 öne geçerken 72. Dakikada Rigoberto Rivas, 88. Dakikada Didier Lamkel ve 90. Dakikada Fiyaso Dele-Bashiru’nun golleri ile mağlup duruma düşmüştü.

Trabzonspor son maçında Türkiye Kupası’nda deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederken Hatayspor son maçında deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Trabzonspor ile oynadığı yedi Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilen Hatayspor (2B 3M), bu galibiyetleri son iki karşılaşmada Volkan Demirel yönetiminde aldı.

Süper Lig'deki son dört maçını kaybeden Trabzonspor, kulüp tarihinde üst üste beş yenilgi aldığı bir süreç yaşamadı. Bordo-mavili ekibi çalıştıran Abdullah Avcı ise teknik direktörlük kariyerini en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesi yaşıyor (Kasım 2010-Ocak 2011; İstanbul Başakşehir).

Süper Lig'deki son iki maçını kazanan Hatayspor, daha önceki 21 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (3G 10B 8M). Hatay ekibi, üst üste dört galibiyet aldığı son süreci Ağustos-Eylül 2021 arasında yaşadı.

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde üst üste üç iç saha mağlubiyeti almadı.

Süper Lig'in 2023/24 sezonunda deplasmanda Fenerbahçe (9) ve Galatasaray'ın (8) ardından en fazla gole kapama yapan takım Hatayspor (5). Evinde oynadığı son 14 lig maçının 13'ünde gol sevinci yaşayan Trabzonspor ise bu süreçte sadece 1-0 mağlup olduğu Kayserispor'un filelerini havalandıramadı.

Bu sezon ilk golü yediği Süper Lig maçlarından sadece bir galibiyet çıkarabilen ve bu şekilde 4 puan toplayabilen Hatayspor (1G 1B 7M), bu puanların 3'ünü Trabzonspor'u konuk ettiği karşılaşmayı 2-0 geri düşmesine rağmen 3-2 kazanarak hanesine yazdırdı.

İç sahada görev yaptığı son iki Süper Lig maçında birer gol atan Enis Destan, bu sezon Anastasios Bakasetas'ın ardından üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandıran ikinci Trabzonspor oyuncusu olmak istiyor.

Hatayspor formasıyla çıktığı son Süper Lig maçında iki gol atan Chandrel Massanga (vs Fatih Karagümrük), Avrupa kariyerinde daha önce görev yaptığı 58 karşılaşmada (Süper Lig x16 & Arnavutluk Ligi x42) ulaştığı sayıyı geride bıraktı (1).

Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu 27 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı (16G 11B). Bordo-mavililerle karşılaştığı son iki lig maçından galip ayrılan Demirel'in, teknik direktörlüğünde üst üste üç kez mağlup ettiği bir takım yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler