Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ilk yarıdaki puan kayıplarına üzüldüklerini söyledi.

Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Akhisar Belediyespor karşısında ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini belirterek, ilk yarıda kaybettikleri puanlara üzüldükleri söyledi. 


Ligin ikinci yarısında çok iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Trabzonpor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, "Hem yeni katılan arkadaşların uyumu sağlaması hem takımın ciddi anlamda iyi hazırlanması, çok mücadele gücü yüksek bir takım oluşması, pres yapan, basan, alan daraltan iyi bir ruhla oynuyorlar ve bunun neticesini de aldık. İnşallah devamı gelir. İlk yarıda kaçan puanlara yanıyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor'un şiddetle puana ihtiyacı olduğunu belirten Bülbüloğlu, "Teknik direktör Tolunay Kafkas çok sevdiğim bir isim. Geçmişte bizimle birlikte olan teknik ekip ve bir çok oyuncu Akhisar Belediyespor için mücadele ediyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Hak eden kazansın istiyorum. Ligin ikinci yarısında yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz ve 3 puanı alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler