İşte Trabzonspor’un Doğuhan Aral Şimşir için yaptığı teklif

Trabzonspor’un, Doğuhan Aral Şimşir için kulübü Midtjylland’a sunduğu teklif ortaya çıktı. Trabzonspor'un ilgisi de doğrulandı.

İşte Trabzonspor’un Doğuhan Aral Şimşir için yaptığı teklif

Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Danimarka ekibi Midtjylland'da forma giyen genç futbolcu Doğuhan Aral Şimşir’in transferi için görüşmelerini sürdürüyor. 

Danimarka ekibine yapılan iki teklifin reddedilmesi üzerine teklifi arttıran bordo mavililer bu kez olumlu dönüş almıştı. O teklifin ne kadar olduğu da ortaya çıktı.

Haber61’in Danimarka basınından bold.dk’dan derlediği habere göre, Trabzonspor Midtjylland'ı 18-20 Milyon Kronluk yani 1 Milyon 750 Bin Euro ile 1 Milyon 945 Bin Euro düzeyinde bir teklifle ikna etti.  Bu rakam bold.dk’da “sansasyonel bir satış” olarak duyurulurken 19 yaşındaki hücum oyuncusunun A takımla yalnızca 60 dakika oynamasına rağmen alt yapıda kendini gösterdiği ifade edildi.

Ayrıca transfer gerçekleşirse Doğuhan’ın Danimarka milli takımının oyuncusu Cornelius, Slovak efsanesi Hamsik ve eski Arsenal oyuncusu Gervinho ile takım arkadaşı olacağı ayrıntısına yer verildi. 

YÖNETİCİ DOĞRULADI

Aynı haberde Midtjylland yöneticisi Svend Graversen’in Trabzonspor’un ilgisini doğruladığı belirtilirken “Aral adına gerçekten çok mutluyuz” dediği aktarıldı.

Haber61 daha önce duyurduğu haberde de bordo mavili kulübün ilk teklifini 1 Milyon Euro’dan yaptığı ve ret yanıtı aldığını yazmıştı. Daha sonra yine Danimarka basını Trabzonspor’un bu teklifi 1.1 Milyon Euro’ya çıkardığını ama yine reddedildiğini sayfalarına taşımıştı.
 

Haber61'in önceki haberi için tıklayın;

doguhan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler