Trabzonspor'a Doğuhan Aral Şimşir'den bu kez güzel haber

Trabzonspor bir çok kez ret yanıtı aldığı Doğuhan Aral Şimşir'in kulübünden bu kez olumlu dönüş aldı. Görüşmeler sürüyor...

Trabzonspor'a Doğuhan Aral Şimşir'den bu kez güzel haber

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in lideri Trabzonspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Bordo mavililer direkt oynayacak isimlerin yanı sıra geleceği yatırım hamleleri de gerçekleştiriyor.

Transfer dönemi henüz resmi olarak açılmadan Kouassi, Visca ve Puchacz'ı kadrosuna katan Trabzonspor, Midtjylland'da forma giyen Doğuhan Aral Şimşir için de görüşmelerini sürdürüyor. Fırtına, 2 yıldır takip edilen 19 yaşındaki futbolcu için daha önce iki kez teklifte bulunup olumsuz yanıt alırken son yapılan görüşmelerde bu kez Danimarka kulübünden olumlu dönüş aldığı öğrenildi.

1 Milyon Euro düzeyindeki teklifi reddedilen Trabzonspor'un teklifini yükselterek kulübü ikna ettiği ve yetenekli futbolcu ile görüşmelere başladığı belirtildi. Kısa sürede bu transfere nokta koyulması bekleniyor.

Haber61'in ilgili önceki haberi için tıklayın;

Doğuhan Aral Şimşir

Doğuhan Aral Şimşir Kimdir?
19 Haziran 2002’de Danimarka’da dünyaya gelen Türk asıllı futbolcu FC Midtjylland’da oynuyor.

Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak da forma giyebilen Doğuhan, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor.

Danimarka’da HB Köge Altyapısından yetişen genç yetenek 2017’de FC Midtjylland’ın altyapısına katıldı. Burada alt kategorilerde forma giyen Doğuhan Aral, 2021 yılında A takıma yükseldi.

Bu yıl özellikle Uefa Gençlik Ligi’nde oynadığı 4 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç sol kanat bu sezon toplam 13 maçta 9 gol 2 asistle oynadı. Doğuhan Aral, Trabzonspor U19 takımına da 1 gol attı.

Performansıyla Danimarka Milli Takımı’nın alt kategorilerine de sürekli çağrılan futbolcu, U16’da 9 maç (3 gol), U17’de 9 maç (2 gol), U18’de 2 maç ve U19’da 1 maçta şans buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor