Hayrettin Hacısalihoğlu: "Fırsatlar boşa gitmiş olabilir"

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan Haber61'e önemli açıklamalar.

Hayrettin Hacısalihoğlu: "Fırsatlar boşa gitmiş olabilir"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takımın ligin şuandaki konumunu iyi değerlendirmesi gerektiğini vurgulayarak, "yoksa fırsatlar boşa gitmiş olabilir" dedi.

Haber61'in sorularını yanıtlayan Hacısalihoğlu "Çok enteresan bir lig olacağı kesin. Büyük takım kavramının sallandığı bir dönem geçiriyoruz. İstanbul takımları sadece deplasmanda değil artık kendi sahalarında da ligin alt sıralarındaki takımlara mağlup olabiliyor. İstanbul takımlarından Beşiktaş hariç diğerlerinin mağlup olduğu bir ortamda Trabzonspor'un beraberliği hem sevindirici hem üzücü. Bu fırsat daha iyi değerlendirsek çok daha iyi olurdu" dedi.

FIRSATLAR BOŞA GİTMİŞ OLABİLİR

Rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda Trabzonspor'un Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile 0-0 ve Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Hacısalihoğlu, "Bu dönemi Trabzonspor çok iyi değerlendirmesi lazım. Hem bugün ligdeki şartları hem de kendi konumunu iyi değerlendirerek yol açıktığı hedeften şaşmadan düzenlemeleri yapması gerekir. Yoksa bugün ki fırsatlar boş yere gitmiş olabilir" şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR'UN HEDEFİ ZİRVEDE YERALMAKTR

Hacısalihoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Bugsaşspor karşılaşması ile ilgili "Trabzonspor'un her zaman hedefi zirvede yer almaktır. Tabi zirvede yer alırken kendi durumu, rakiplerinin durumu, şans faktörü, hakem hataları bu konuda etkili oluyor. Umuyoruz ki hem emek veren hocaların, futbolcuların hemde taraftarların gönlüne göre en iyi şekilde ligi tamamlasın" dedi.

DEMEK Kİ TENOLOJİ YETMİYOR

Hayrettin Hacısalihoğlu, VAR uygulamasının neden olduğu tartışmalarla ilgili sorudğumuz soruüzerine "Var uygulaması temelinde futbolda bir çok tartışmaya son verecek bir proje. Ancak Türkiye'de bugün tartışmaları artıran bir proje haline dönüştü. Hemen hemen her maçta lehte ve alehte bir çok pozisyon ve konu ortaya çıkıyor. Bunun olmaması lazım. Demek ki teknoloji yetmiyor. İyi niyette gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor