Galatasaray-Trabzonspor derbisinin VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında bu akşam oynanacak Galatasaray-Trabzonspor derbisinin VAR hakemi belli oldu.
Galatasaray-Trabzonspor derbisinin VAR hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Galatasaray ile Trabzonspor arasında RAMS Park’ta oynanacak karşılaşmanın VAR hakemi olarak Alper Çetin’in görev yapacağını açıkladı.

Karşılaşmanın hakemliğini ise Cihan Aydın üstlenecek. Süper Lig’in 11. haftasının en kritik mücadelesi olan derbi, saat 20.00’de başlayacak.

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı bu zorlu karşılaşmada galibiyet ararken, Galatasaray ise sahasında kayıp yaşamak istemiyor.

Kaynak:TFF

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir