Dev Trabzonspor bayrağı önce asıldı, sonra indirildi

Artvin’de asılan 61 metrelik dev Trabzonspor bayrağı asıldığı yerde bir gün kaldıktan sonra indirilirken sebebi sonradan anlaşıldı.

Dev Trabzonspor bayrağı önce asıldı, sonra indirildi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Süper Lig’de en yakın rakibine 15 puan fark atarak şampiyonluğa dolu dizgin koşarken bordo mavili taraftarlar da şimdiden kutlamalara başladı.

Artvin’deki Trabzonsporlu taraftarlar da, Yusufeli Barajı inşaatı kapsamında yapılan viyadüğe 22 metre genişliğinde 61 metre uzunluğundaki Trabzonspor bayrağını dün vinçlerle birlikte asmıştı.

Toplam ağırlığı 720 kilogram olan bayrak viyadükte bir gün kalmasının ardından bugün indirilirken neden indirildiği merak konusu olmuştu. Haber61’in edindiği bilgilere göre; Dev bayrak viyadüğe bir makara sistemi ile yerleştirilirken rüzgarın etkisiyle halatlarda düğümlenmeler meydana geldi. Bunun üzerine riske girmek istemeyen yetkililerin bayrağı indirerek muhafaza altına aldığı ve yeni bir makara sistemi düzenlenerek bayrağın tekrar asılacağı öğrenildi.

Ayrıca 22 metre genişliğinde 61 metre uzunluğundaki 720 kg ağırlığındaki Trabzonspor bayrağının yeniden asılması sonrasında Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesi için başvuru yapılacağı ifade edildi.

İlgili haber;
bayrak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor