Antalyaspor–Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 14. haftasında oynanacak Antalyaspor–Trabzonspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Karşılaşmanın VAR ve yardımcı hakemleri de belli oldu.
Antalyaspor–Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu

Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonun 14. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olak ise Erkan Özdamar görev yapacak.

Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi Bahattin Şimşek, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy oldu.

Merkez Hakem Kurulu'nun yaptığı atamalara göre ligin 14. haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler şöyle:

6 Aralık Cuma
20.30 Fenerbahçe - Gençlerbirliği: Ali Şansalan

7 Aralık Cumartesi
15.00 Yen Malatyaspor - DG Sivasspor: Ümit Öztürk
17.30 Ankaragücü - Göztepe: Mete Kalkavan
20.00 Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor: Halil Umut Meler

8 Aralık Pazar
14.00 Konyaspor - Gaziantep FK: Ali Palabıyık
16.30 Denizlispor - Medipol Başakşehir: Alper Ulusoy
16.30 Antalyaspor - Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu
19.00 Kasımpaşa - Beşiktaş: Arda Kardeşler

9 Aralık Pazartesi
20.00 Kayserispor - Çaykur Rizespor: Fırat Aydınus

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum