Ahmet Ağaoğlu’ndan taraftarlara çağrı! “Hassasiyet göstereceklerine inanıyorum”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Omuz Omuza bağış kampanyası canlı yayınında konuştu.

Ahmet Ağaoğlu’ndan taraftarlara çağrı! “Hassasiyet göstereceklerine inanıyorum”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF tarafından organize edilen Omuz Omuza bağış kampanyası canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şunları söyledi;

“Çok büyük bir felaket yaşadık. Bildiğiniz gibi taraftarlarımız camiamız depremin ilk gününden itibaren lokasyon avantajını da kullanarak deprem bölgesine ilk yardımları ulaştıran kulüp ve şehir olduk. 250 civarı tırla, hem valilik kanalıyla ve kulübümüz kanalıyla ve tabi ki çok büyük bir bölümü valilik kanalıyla Yardımlarımızı deprem bölgesine ulaştırdık. Diğer taraftan sahamızda oynamış olduğumuz Basel maçının 7 Milyon TL’lik geliriniz de AFAD’a bağışladık. Bu konuda taraftarlarımıza ve diğer kulüp taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Dursun Başkanımızın çağrısına katılıyorum ben. Burada çok büyük bağışlar var ama 8332’ye gönderilecek SMS’ler ok büyük önem arz ediyor. Bu doğrultuda ben de Trabzonspor taraftarlarından hassasiyetle 8332’ye Destek yazıp göndererek destek vermeleri en büyük temennim. Taraftarlarımızın bu konuda hassasiyet göstereceklerine yürekten inanıyorum. 

Bakasetas, Siopis, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Dorukhan buradaydılar. Ben kendilerine 50 Bin TL yazdım toplamda 250 Bin. Bunlar zaten depremin başından beri çok ciddi nakdi yardımda bulunan arkadaşlarımız. Ama buraya kadar geldiler, ayak bastı parası olarak 250 Bin TL yazdım.”

Haber61 - Spor Servisi - 

Ahmet Ağaoğlu’ndan taraftarlara çağrı! “Hassasiyet göstereceklerine inanıyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor