Haber61 - Spor Servisi
Trabzonspor Süper Lig’in 9. Haftasında sahasında Erzurumspor’u konuk etmiş ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak 2 puan kaybetmişti.
Her maç öncesi olduğu gibi Erzurum maçında da Haber61 Stat önünde canlı yayınını gerçekleştirmiş ve Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yapmıştı. Sadık Albayrak, Ahmet Ağaoğlu yönetiminin güzel işler yaptığını belirterek, Aralık ayındaki kongrede tam destek verilmesi gerektiğini ve Ağaoğlu yönetiminin devem etmesi gerektiğini söylemişti.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise bugün Haber61 canlı yayınında Albayrak’ın açıklamalarına cevap verdi. Ağaoğlu “Kongre sürecini daha sonra herkesle birlikte konuşacağız. Sadık Albayrak çok saygı duyduğum bir abim. Önümüzde maçlar var. Ay sonunda ödenecek 30 Milyon yıl sonunda ödenecek 100 Milyon TL var. Onları daha sonra konuşuruz.” İfadelerini kullandı.
Tüm Yorumlar (8)
?
7 yıl önceyaw ne borç bırakmış adamlar yazıklar olsun şu son iki başkanımıza....
Selim
7 yıl önceSadik Albayrak "devam etsin" diyor. Devam. Saha sonuclarina gore baskan , hoca, takim degistirirsek hayatta ayaga kalkamayiz. Bu yil ilk bes yeter. Eldeki pahali oyunculari da eritmek gerek. Fazla beklenti stres yapar. Kolay gelsin
Taka61
7 yıl önceVizyonu planı olan spor yönetimi gayet iyi bilen adam gibi adam agaoglu yolun bahtın açık olsun Allah her işinde muhaffak edsin
murat başkan
7 yıl öncearalık ayında 2 maçı iddaya verip ardından 2 maç için pierraya anons yaptrdıkmı tamadır borcu hemen öderiz :))
necati
7 yıl önceKonu TS olunca Ahmet Ağaoğlu siyasetçilerden üstündür, onların "devam" demesine ihtiyacı yoktur. Siyaset aday gösterse de delege Ağaoğlu'nu seçer
Hakkı
7 yıl öncetroll kardeşim sen git millet bahçesinde çay iç, bedava kömür peşinde koş, TS sana göre değil
Kani colak
7 yıl önceYürü be ağaoğlu tabiki devam kim tutar seni
Hakan
7 yıl önceBiz Trabzonspor taraftarı delegesi olarak siyasetci hiç dinlemeyiz sevmeyizde.albayrak şimdiye kadar nerdeymi hangi sorunu çözmüşler.madem öyle adalet sağlasınlar nedemek istediğimi anlamışsınızdır.şikeleri düzeltinler.düşün artık ts yakasından yahu.