Ağaoğlu transfer isteyenlere böyle yanıt verdi: Geçen yılı unutmayalım!

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu bayramlaşma töreninde konuştu

Ağaoğlu transfer isteyenlere böyle yanıt verdi: Geçen yılı unutmayalım!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor bayramlaşma töreninde Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu ilk olarak, bayramlaşmaya katılan Bakan Cahit Turhan'a taraftarların forma satmasını istemesine yanıt vererek " Sayın bakanımıza Trabzonspor’a vermiş olduğu katkılar ortadadır.  Sayın Bakanımızı o nedenle burada sıkıştırmayalım. Genellikle bizden para alanlara forma satışını yapıyorum. Son transferde de aksilikler oldu yoksa onlara da satacaktım. Burada önemli olanlar taraftar olanların forma almasıdır.  Hiçbirimizin bir diğerinden farkı yok. Birlik ve beraberlik içinde olursak bazı şeyleri başarırız.” İfadelerini kullandı.

Bazı taraftarların transfer söylemlerine de cevap veren Ağaoğlu  "Bu kadronun üzerine transfer diye tutturmak futbolcuların da moralini bozuyor. Siz futbolcularınıza güvenmiyor musunuz. Lütfen bu işleri yönetime bırakalım. Geçen yıl futbolcularının alacaklarını ödeyemeyen bir Trabzonspor vardı lütfen bunları unutmayalım" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor