Trabzon'daki kritik projeye sis engeli mi? Başkan Genç açıkladı

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi'nin Şubat ayı meclis toplantısında Güneş enerjisi projesi gündeme geldi.

Trabzon'daki kritik projeye sis engeli mi? Başkan Genç açıkladı

Haber61 - Haber Servisi - Okan Çıtlak

Trabzon'da Ortahisar Belediye meclisinin şubat ayı meclis toplantılarının ilki yapıldı.

Toplantıda Ortahisar ilçesinde yapılması düşünülen güneş enerjisi projesi gündeme geldi.

Turgay Şahin konuşmasında "Güneş enerjisi panelleri ile alakalı destek de vermiştik. Mağmat'da vatandaşlar ile sohbet ederken bana "Burada 6 ay sis olur" dediler. Çalışan teknik elemanlar buna dikkat etsinler uyarısında bulunmak istedim." dedi

Turgay Şahin ayrıca sahil kısmından Meydan parkına çıkan yollar ile alakalı da "Sahil yolunda Gazipaşa'ya çıkan yol kapalıydı. Ganita'ya çıkan yol da kapalıydı açıldı. Fakat Karayolları İmperial Hastanesi önünde genişleme yaptı. Ama o bölümde mesai çıkışı yoğunluk oluyor. Ganitadan meydana çıkan yola vatandaş park ediyor tıkanıklık oluyor. Bu konulara bir çeki düzen verilmeli." sözlerini kullandı.

Meydan Parkına çıkan yollara esnaf tarafından konulan dubalar ile alakalı olarak konuşan Genç "UKOME kararı alınıp konulan dubalar var. gari resmi koyanlar da varsa bu konuda çalışma yapılır." ifadelerini kullandı. 

Ahmet Metin Genç Güneş enerji sistemleriyle alakalı " Teknik çalışmaları yapıldı. Gün ışığından yararlanarak yapılacak bir çalışma diye fizıbıl bulundu. İl Bank yaptı çalışmasını. Devlet bu tarz çalışmaları destekliyor. Bir sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber