Yeni Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu göreve başladı

Yeni Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu görevi devraldı ve açıklamalarda bulundu

Yeni Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu göreve başladı

Haber61 Haber Servisi

Resmi gazetede yayımlanan kararnameyle Trabzon Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu bugün yeni görevine başladı.

Yeni Vali Ustaoğlu Valilik binasında basına açıklamalarda bulunarak Trabzon'da görev yapacağı için çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Ustaoğlu "  26  Ekim 2018 tarihli kararname ile atandığım Trabzon Valiliği görevine bugün itibariyle başlıyorum. Beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve İçişleri bakanımıza teşekkür ediyorum. Bu kadim şehre hizmet etmek çok değerli. Bu görevin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Büyük Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği ,Yavuz Sultan Selim'in yönettiği ve  Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu bu topraklar çok önmemli topraklar . Böyle bir yere hizmet etmek benim için çok önemli. O nedenle büyük gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Cazibe merkezi olan Trabzon yetiştrdiği isimlerle, dokusuyla tarihiyle ülkenin önemli bir noktasında yer almaktadır. Mesai arkadaşlarımızla hukuka uygun şeffaf hesap verebilen bir yönetim tarzında olacağımızı paylaşmak istiyorum.  PDY / FETÖ başta olmak üzeretüm terör örgütleriyle olan mücadelemizin de devam edeceğinin bilinmesini istiyortum. Yakın zamanda kaybettiğimiz Eren yavrumuz olmak üzere tüm şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum. Trabzonumuzun marka değerini daha ileri taşımak adına, herkesle birlikte yakın bir iletişimde olarak gayretle çalışacağız. Bu vesileyle göreve devraldığım eski valimiz Yücel Yavuz olmak üzere bu tarih ve kültür şehrine hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah yardımcımız olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber