| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 31 Temmuz 2021 10:10

Türkiye'de orman yangınlarında son durum! Bakan açıkladı

Ülke genelindeki 98 orman yangınının 88'i kontrol altına alındı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ülke genelindeki 98 orman yangınının 88'inin kontrol altına alındığını bildirdi.

Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "28-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında çıkan 98 orman yangınının 88'ini kontrol altına aldık. 10 yangını kontrol altına alma çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

Bakan Pakdemirli'nin paylaşımında yer verdiği tabloda, Adana'da 1, Antalya'da 3, Mersin'de 3, Muğla'da 2, Osmaniye'de 1 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

D
doğan yıldız
4 yıl önce

reisin 13 uçağı var. 1 tane yangın söndürme uçağı yok. itibardan tasarruf olmaz.

D
Davut
4 yıl önce

Benim vergimle lüks için alınan her araç, uçak zehir zıkkım olsun.

B
Bilenbiri
4 yıl önce

Bu kadar cahil muhalefet olmaz.. 19 uçak nerde diyo,oysa yangınlarda helikopterin manevra ve söndürme gücünü bilemeyecek kadar..cehal...! Bi de ne bilmediğini bilse ...!

T
Turgay
4 yıl önce

Bi sen akıllısın değil mi bütün dünya uçak kullanıyor senin gibi IQ'su ayakkabı numarası kadar ancak olabilenler helikopter diyor.