Süper Lig lideri Trabzonspor, korona virüsü salgını nedeniyle verilen arada, en kritik maçlarının oynanacağı 8 haftalık bölümün Antalya ve Alanya'da oynanması yönünde ortaya atılan değerlendirmeleri gündemine almadığı belirtildi.
Süper Lig korona virüs salgını nedeniyle 20 Mart'ta ertelenmişti. Aradan geçen bir aylık zamanda maçların ne zaman ve nasıl oynanacağı, hangi şartlar altında devam edeceği yönünde fikirler ortaya atılmaya başlandı.
Son günlerde Süper Lig'in geri kalan 8 haftalık bölümünün Antalya ve Alanya'da oynanması yönünde bir takım görüşler ortaya atılsa da, Trabzonspor'un bu konuyu gündemine almadığı öğrenildi. Salgın nedeniyle hükümetin aldığı tedbirleri yakından takip eden bordo-mavili kulüp bu kurallara uyarken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önünde yer alan seçenekler konusunda ise hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligler başlayacakmış gibi oyuncularına antrenman programı uygulayan Trabzonspor; UEFA, FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun görüşleri doğrultusunda süreci yakından takip ediyor. Bordo-mavili kulüp liglerin seyircili olarak başlamasını temenni ederken, korona virüsü salgını nedeniyle sürecin nasıl işleyeceği yönündeki belirsizlik ise sürüyor. Liglerin yok sayılması şeklindeki bir düşünceyi kabul etmeyen bordo-mavililer üç alternatif üzerinde yoğunlaşmış durumda. Liglerin seyircili veya seyircisiz başlaması ya da bu haliyle tescil edilmesi.
Tüm Yorumlar (13)
?
6 yıl önceçok net.....
Hasan
6 yıl önceOlması gereken ligin 15 Hazirana kadar başlayıp 8 maç tamamlanması. O da olmuyorsa tescili. Hiç kıvırmasınlar ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Amasyali Bordomavi
6 yıl önceMaçlar oynacaksa herkes stadında oynasın fikstür nasılsa asla olmaz olacak şey değil başka stadlarda ligi tamamlamak kim ortaya attıysa kafada var demek
yorumcu
6 yıl önceLigin bu sekilde tescil edilmesi haksizlik doguracak da antalyada oynanmasi haksizlik dogurmayacakmi? Oynanacaksa adam gibi oynanir oynanamiyorsa tescil edilir.
Akıllı Deli
6 yıl önceMalum çete iş başında
Kaan okan
6 yıl önceNe zaman Asporu açsam Rıza çalımbay liglerin nasil oynanması ile kigili görüş bildiriyor, yok ploof oynanan yok antalyada oynanan diyor nasil işine geldiği gibi konusuyor
Erkan bebek
6 yıl önceOynan sa nolur oynamasa nolur şampiyon belli adil düzen ts
Av.
6 yıl önceOlan kombinelere oldu. Gidemeyeceğimiz maçların biletlerini aldık kulüpten vay arkadaş. Para iadesi yapılmasın da en azından seyircisiz oynanacaksa kombine sahiplerine ufakta olsa sembolik hediye verilsin.
Tursun
6 yıl önceAdaletin olmadığınyerde ilahi adalet devreye girer ŞENOL GÜNEŞ bu sene son iki maçta4 puanı gaspeden adil düzen şimdi şaşkın zalimin zulmü varsa garibin ALLAH ı var
ALP TÜRK
6 yıl öncetamam gs hibrit çimde oynar biz toprak sahada oynarız Antalyada ...la arkadaş o maç yoğunluğunu hangi stat karşılayacak?
oflee
6 yıl öncedemedi demeyin ayarlarlar 8 takımlı playoff feneri şampiyon yaparlar
izzet
6 yıl önce26 hafta yok sayılamaz.8 mi büyük 26 mı
0661
6 yıl öncetff nin amacı kendi planlarında ölmüş eşekleri (fb, bjk) diriltmek var oyuna gelmeyelim