Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Muhammet Balta, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Şadan Eren, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve DOKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Akif Eraslan'ın yer aldığı heyet, devam eden yatırımlar ve projelerin son durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu, kentin taleplerini aktardı.
Yapılan toplantılarla ilgili konuşan Milletevekili Cora, "Başta Yatırım Adası olmak üzere, Çömlekçi Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının 2. etabı, şehrimizdeki sanayi sitelerinin dönüşümü, Uzun Sokak ve Maraş Caddelerindeki Cephe Sağlıklaştırması, gençlik ve spor yatırımları ve birçok konu kapsamlı olarak değerlendirildi. İnsana dokunan her alanda yapılan ve yapılacak olan yatırımları ele aldık. Şehrimizi kalkındırmak, daha iyi noktalara getirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Şehrimizin vizyonuna yakışır eserleri milletimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.
Tüm Yorumlar (7)
aan
3 yıl önceseçim yanaşınca gene projeler ortaya çıkmaya başladı millet uyuyor.
baboli
3 yıl öncemasaya yatırıp uyutup geliyolar maaşallah atı alan üsküdarı geçti siz anca istişare edin
sukenarlı
3 yıl önceHepinizi Allah'a havale ediyorum. Layığınızı en iyi O verir.
…….
3 yıl önceNe yaparsanız yapın artık insanlar kanmıyor 2023 bay bay boş vekiller
deli
3 yıl öncebiz pes ettik, Yatırım adası,Hızlı tren,raylı sistem,gülcemal, say say bitmez. Ahhhh Oy
KÖKSAL DUMAN
3 yıl önceHİÇ BİR BÜYÜK YATIRIM YOK HEP YALAN VE BOŞ TREN YOK YATIRIM ADASI YOK TRANVAY YOK HASTANE DURMUŞ YOKLARI OYNUYORUZ.TRABZONA GELİNCE HİÇ BİRŞEY YOK.
baboli
3 yıl önce@KÖKSAL DUMAN rizeye oluk oluk akyıyo köksal hiç biri de hız kesmiyor bizim vekillerimiz çok çal-ışıp yoruldukları için uyuya kalıyorlar garipler o arada da rize projelerin antetlerini değiştiriyor yatırımlar böylece rizeye geliyor