Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da bir kadın şahıs intihar etti.
Edinilen bilgiye göre Ortahisar ilçesi 2 Nolu Erdoğdu Mahallesinde bir apartmanın 1. katında bulunan evde T.D. isimli 17 yaşındaki genç kız intihar etti.
Olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevkedildi.
Kendini asmak suretiyle hayatına son veren T.D.'nin cansız bedeni yapılan inceleme sonrasında otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Tüm Yorumlar (10)
Süleyman
5 yıl önceBizler de insansız diye ortalıkta dolaşıyoruz öylemi.
Süleyman
5 yıl önceBu haberin içeriği doğru ise, Trabzon'u yönetenler, bu gece Trabzon'u terketmesi lazım. Kimesnin haberi yokmuymuş bu çocuklardan .
Ismail
5 yıl önceAllah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.
Kral
5 yıl önceTrabzonumuz kimsesiz kaldı maalesef kimsesiz ????????
ömer
5 yıl önce17 yaşında kız ya 17 yaşında kimbilir ne derdi vardı neye dayanamadı da ölümü seçti. ben şahsen utanıyorum kendi adıma acaba bu şehri yönetenler başını yastığa nasıl koyuyor ?
Adalet
5 yıl önceYerede bu trabzon yönetimi nerede ,Kac ıncı olay 1 haftanın icinde yazık yaa vAllahi yazık günah ,Millet bunalım da gecim zor insanlar Tükenmişlik yasiyir resmen Ama ,Siyasiler nerede ihale beşin demi yoksa ,Secimi bekliyirlar değilmi ,Allah Var )?????
Alpaslan
5 yıl önceHaber doğru fakat içeriği hatalı zira kiz annesi ile yaşıyor annesi fındıkta idi kız kendini astı Allah sabır versin
Sibel
5 yıl önceALLAH ailesine sabırlar versin güç versin çok zor
Melisa
5 yıl önceHaber doğru biz ordan geçiyorduk disardaki yakınları soyledi
Keleş
5 yıl önceÇocuk işte kimbilir ne derdi vardı garibimin.sadece insanları üzdü,kendini yakmakla...