| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 04 Mart 2021 11:13

Trabzon'da şok olay! Cenaze ve taziyeden 40 kişiye koronavirüs bulaştı

Trabzon'da koronavirüs vakaları böyle artıyor...

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta kentte yaşanan bir olayı örnek göstererek taziye ve cenazelere gidilmemesini önerdi.

Usta  "İlimiz de yaşanan bir vefat neticesinde yaklaşık 100 kişinin katıldığı cenaze töreni ve taziyeden 1 hafta sonra 40 kişide Covid-19 hastalığı tespit edilmiştir. Benzer olaylarla karşılaşmamak ve salgınla mücadelede başarılı olmak için Trabzon'da taziyeler telefonla" ifadelerini kullandı"

İşte o açıklama

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Hasan ŞAN
5 yıl önce

İyi güzelde milleti hatta binaları karantinaya alıyorsunuz. Adam raporlu ilacını almaya eczaneye gidemiyor. Arıyor sağlık müdürlüğünü. Verilen cevap şu birini bulun gönderin.

H
Hümanist
5 yıl önce

Virüs çok akıllı Akp kongrelerine bulaşmıyor!Niyemi?Onuda virüss sorun

V
Vatandaş
5 yıl önce

Hakan Usta ya şunu söylemek istiyorum. Hastalığın yayımasındaki en büyük etken sizin pasif kalmanız suç sadece halkta değil bunu özellikle belirtmek isterim. Hasta olana gidip ilacı verip çıkıyorsun hastalık ağırlaşınca gelip alıp hastaneye yatırıyorsun. Evde Dışarda kaç kişiye temas ettiği belirsiz. Halktaki sorunda temas ettikleri halde hastalık belirtisi gösterene kadar kendilerini evde izole etmeyip dolanmaları.

D
davut
5 yıl önce

Bu kişilerin tedavi edilmemesi gerekir.

O
osman genc
5 yıl önce

kongrelerde milleti balik istifi diziyorlar, sonra sokaga cikma, taziye yapma diye millete akil veriyorlar. salak var karsinizda.