| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 03 Nisan 2020 09:57

Trabzon'da koronavirüs şüphesiyle tedavi gördüğü hastaneden ayrıldı polis harekete geçti

Trabzon'da koronavirüs şüphesiyle tedavi gördüğü hastaneden ayrılan kadın gözetim altına alındı.

Trabzon'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle tedavi gördüğü hastaneden, oğlunun yardımıyla ayrılan kadın gözetim altına alındı. 

Alınan bilgiye göre, Kovid-19 şüphesiyle geldiği Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, koronavirüs testi yapılmak istenen 66 yaşındaki N.K. isimli kadın, oğlu E.K'nin yardımıyla test yapılmasını beklemeden hastaneden ayrılarak Araklı ilçesine gitti. 

Yapılan telefon görüşmeleri sonucu N.K'nin Araklı Devlet Hastanesi'ne gittiğini beyan etmesi üzerine, Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu hastaneye giderek kadına ve oğluna ulaştı.

Araklı Devlet Hastanesi'nde gözetim altına alınan N.K'nin, yeniden Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edileceği öğrenildi. 

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
Sinan
6 yıl önce

Cahil hastaneden kaçtığında ne geçecek eline zaten 60yas üstünün hadi senin aklın kesmiyor o oğluna ne demeli

S
Sultan
6 yıl önce

Basimiza ne gelirse yobaz vurdum duymaz insanlar yuzunden geliyor

H
Hayat
6 yıl önce

Ne oldu yani kaçtın da yüzlerce -binlerce insana daha sebep olacaksın. Bu vebali nasıl kaldıracaksınız . Cidden bu oğul da hangi akılla alıp götürüyor

Z
Zekeriya
6 yıl önce

Böylesi yobaz insanlar başkalarını da canından ediyor