Trabzon’da intihar girişiminde bulunmuştu! İşte eski eşine yazdığı o satırlar

Trabzon’da eski eşine mektup yazarak intihar girişiminde bulunan şahsa Haber61 ulaştı.

Trabzon’da intihar girişiminde bulunmuştu! İşte eski eşine yazdığı o satırlar

Trabzon’da dün gece saatlerinde eski eşine mektup bırakarak intihar girişiminde bulunan M.A.’ya Haber61 ulaştı.

Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesinde eski eşi M.A. ile telefonda konuştuktan sonra kendisini doğalgaz borusuna asıp intihar etmek isteyen M.A. (42), eski eşin haber vermesi üzerine eve giden polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılmıştı.

İntihar girişiminde bulunan ve kalp masajı ile hayata döndürüldükten sonra Hastanede tedavi altına alınan M.A.’ya Haber61 ulaştı. 

Haber ekibimize sağlık durumunun iyi olduğunu belirten M.A., eşini hala çok sevdiğini söyledi.

İŞTE O SATIRLAR;

M.A., canına kıymadan önce eşine şu satırlarla veda etti.

“Canım bir tanem M. Sen bu mektubu okuduğunda ben hayatta olmayacağım. Ben artık sensizliğe dayanamıyorum. 21 senelik hayat arkadaşımdan bu ayrılığa da anlam veremedim. Anan, baban bu işe hiç karışmadı. Ben onlarla konuştum ve bana “biz ne yapabiliriz” dediler ama patronun sizin ailenin sanki babası. Ayrılmamıza o karar verdi. Buda benim zoruma gidiyor. Benim artık yaşamamın bir anlamı kalmadı. Benim ölmem gerekiyor ki sen yaşayasın. Çocuklarıma iyi bak. Seni ölürken bile seviyorum. Belki de şimdi şunu diyorsundur; “öldü de kurtuldum.” Hakkını helal et.”

Haber61 – Haber Servisi – 

Trabzon’da intihar girişiminde bulunmuştu! İşte eski eşine yazdığı o satırlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber