Trabzon’un Çaykara ilçesinde ailesiyle birlikte turistik gezi amacıyla bölgede bulunan 9 yaşındaki yabancı uyruklu bir çocuk, Haldizen Deresi’nde akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, çocuğun bulunması için birçok kurumun seferber olduğu bildirildi. İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, AKUT, ANDA, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, UMKE, Sağlık Müdürlüğü ekipleri, güvenlik korucuları ve gönüllü vatandaşlardan oluşan toplam 86 personelin çalışmalara katıldığı belirtildi.
Ekiplerin, kaybolan çocuğun bulunması için tüm imkânlarını seferber ettiği ve çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğü ifade edildi.
Kaynak: