| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 10 Eylül 2021 15:28

Trabzon’da akaryakıt istasyonu açmak isteyenler artık o rakamı ödeyecek! Karar alındı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akaryakıt istasyonu açmak için başvuracakları ilgilendiren tarifede değişikliğe gidecek.

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında Akaryakıt istasyonu açmak isteyenleri ilgilendiren bir karar aldı. Alınan kararda; Akaryakıt ve LPG istasyonu için sunulan plan değişikliği tekliflerinde teklifin Büyükşehir meclisinde onaylanması halinde meclis karar tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde, plan hizmet bedeline ek olarak 1 Milyon TL alınır. Ek olarak alınan bedelin ödenmemesi halinde onaylanan plan veya plan değişikliği kesinleşmeyecektir. Teklifin Büyükşehir Belediye meclisince uygun görülmemesi halinde peşin tahsil edilen plan hizmet bedeli belediyeye gelir olarak kaydedilir ibaresi eklendi.

Zorluoğlu yaptığı açıklamada “İlave bilgi vereyim. Akaryakıt istasyonlarının ruhsatlandırılması ile alakalı şeffaf çalışıyoruz. Üniversitemizle iş birliği yapıyoruz. Üniversitemiz bunu inceledi. Geldiğimiz noktada şu ana kadar akaryakıt raporu vermedik. Bundan sonra bu rapor ile akaryakıt yapılacak alandaki olumlu ranttan Büyükşehir belediyemiz alsın istedik. Bu akaryakıt istasyonu izin vereceğiz anlamına gelmiyor. Belediyemiz böyle bir gelir elde etsin istedik.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Hüseyin
4 yıl önce

Yakında meydana giriş üçretli olur

D
deniz
4 yıl önce

yani kısaca 1 milyon tl haraç alırım diyor

T
TRABZONLU
4 yıl önce

YAKINDA NEFES ALMA BEDELI GELIR ONAD AZ KALDI

B
Borabay
4 yıl önce

Köprünün başında ŞAHIS, çıkışta bu memurlar... deli dumrul olmuş zırdeli...

E
Esnaf
4 yıl önce

Siz ruhsat olayına bu kadar önem veriyorsunuz madem neden Trabzon da ruhsatsız yüzlerce iş yerini denetlemiyorsunuz size kopya verebilirim mesela oto kuaför ve oto galeriler alayının ruhsatı yok olanların sayısı yok denilebilecek kadar az sonra müslümanız öylemi haram yiyende buna göz yumanda aynıdır hakkımı hiç birinize helal etmiyorum haram olsun hakkımı yiyenede yedirene.