Trabzon’da AK Parti’den sahada yoğun çalışma
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı, “Gönül Haneleri” programı ile toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik yürüttüğü saha çalışmaları ile gönül bağlarını güçlendirmeye devam ediyor. Sosyal Politikalar Birim Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren başkanlığında gerçekleştirilen program kapsamında, Trabzon’un 18 ilçesinde yatalak, yaşlı, engelli ve yetim 200’e yakın aile ziyaret edildi.
Her ilçede en az 10 hanenin ziyaret edildiği çalışma çerçevesinde, vatandaşlarla birebir temas kurularak talepleri ve önerileri dinlendi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, devletin sosyal destek mekanizmaları ve AK Parti’nin insan odaklı siyaset anlayışı sahaya yansıtıldı. Ziyartlerde, ihtiyaç sahibi ailelerin durumlarını yerinde tespit ederek, gerekli desteklerin sağlanması adına ilgili kurumlarla koordineli çalışmalar yürütüldü.

Mahalle mahalle, sokak sokak yapılan ziyaretlerde vatandaşların yalnız olmadıkları vurgulanırken, devletin şefkat elinin her zaman yanlarında olduğu bir kez daha gösterildi.
Özellikle dezavantajlı grupların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik yapılan bu çalışmaların, sosyal dayanışmayı güçlendirdiği ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren, AK Parti’nin siyaset anlayışının merkezinde insanın yer aldığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Gönül Haneleri programı ile Trabzon’umuzun 18 ilçesinde mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak; 200’ün üzerinde yaşlılarımızı, engellilerimizi, yetimlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Devletimizle vatandaşımız arasında güçlü bir gönül köprüsü kurulmasına yardımcı olduk. Bu ziyaretlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz ve özellikle dezavantajlı gruplar olarak nitelendirdiğimiz kesimlerin her zaman yanında olmayı, dertleriyle dertlenmeyi ve çözüm üretmeyi sürdüreceğiz.”

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı’nın düzenlediği ziyaretlerin bazılarına İl başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun yanı sıra, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları da katılarak destek verdi.

Kaynak:AK Parti Trabzon İl Başkanlığı